duminică, 20 septembrie 2009

Ingalat de gym 1

Nu m-am putut abtine, asa ca a trebuit sa scriu si despre genul asta de ... specimen al faunei urbane. "Ingalatul de gym" este tipul de om practicant de sport in vederea imbunatatirii permanente a relatiei cu oglinda. Din cate vedeti in pozele urmatoare, se iubeste enorm de mult...Persevereaza in arta pozelor in oglinda.


Si da-i, si da-i, cat mai multe poze cu tine, vrem sa vedem ce muschi ai tu, minunatule :X.


A, am uitat sa va zic, m-a marcat faptul ca un baiat (acesta) poate avea 850 de poze cu el pe hi5.

3 comentarii:

  1. Trist este ca sunt multi ca el...ii vezi in orice vitrina reflectorizanta pe bulevard :))stau si se admira ca nebunii, macar cainele meu cand se vede in oglinda latra la el...astia doar ranjesc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. of viata mea ce m-as face daca nu ar fi baia si telefonu sa ma prind asa din profil sa ma dau cu gel si sa trag de blugi ca sa mi sa vada chilotii de virma tare pe care si scrie "made in china". si fac poze pentru fetite sa ma placa si sa ma iubeasca .OF chiparosule ca nu ma-as uita la tina nici cu partea dorsala.zat de-aci.

    RăspundețiȘtergere
  3. radeti si voi degeaba...baiatu doar isi expune pectorali lui de adolescent nedezvoltat afectat de atrofie musculara si mutra sa constipata datorata anoxiilor la randul lor,cauzate de cautarea pozitiei perfecte.nu mai radeti degeaba:D

    RăspundețiȘtergere