joi, 18 iunie 2009

Cocalar de trafic 2 & Marlan de Dorobanti 2

In mijlocul Bucurestiului, un marlan de Dorobanti isi spala Lamborghini-ul cu apa de la o fantana arteziana. Taranul tot taran... Da 150 de mii de euro pe o masina, ca sa vada lumea cat e el de smecher, dar de fapt tot un taran cocalar ramane.

Nu v-am zis pana acum, credeam ca va prindeti singuri, dar va zic acum: puteti lasa comentarii la fiecare poza/filmulet care va place, nu va rusinati, scrieti cu tupeu acolo :).

10 comentarii:

 1. tzaran ordinar...normal se da si amenda pentru spalrea masinii in locuri publice. Probabil a vandut vreun teren sau a dat vreun tun, si-a luat masina si acum nici bani de spalatorie nu are:))

  RăspundețiȘtergere
 2. nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang.dak unu ca asta are asa o masina nu ma mir ca romania se duke in jos.

  RăspundețiȘtergere
 3. Omul are experienta!Avea pana si galeata la el. Sigur a mai facut acest exercitiu de inteligenta....Bine ca nu s-a dus in fata Casei Poporului sa isi spele masina.

  RăspundețiȘtergere
 4. da-te'n mortii tei de ratat... hai frate pana si eu imi duc matizu la spalatorie... numai interiorul il mai fac eu o data k sunt mult prea pretentios la amanunte...

  RăspundețiȘtergere
 5. de fapt, masina e furata, iar pt motorina a facut credit in banca.
  cu apa din fantana spala cauciucurile, de fapt, ca sa luceasca capacele..
  saracu, cred ca face foamea rau pt o bucata de manea in lamborghini... ghini, bai!

  RăspundețiȘtergere
 6. Poate l-a pus seful sa ii duca masina la spala si romanul ingenios ca intotdeauna a bagat banii in buzunar si a apelat la galeata, carpa si...fantana arteziana.
  ...sau poate e un pariu pus intre prieteni...se observa totusi ca nu a deschis niciodata masina cat a spalat-o...nici macar sa ia ceva din ea!Prea se grabea omul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 7. asta e mai tare decat aia cu : telefon de 15 mil si credit 0.

  RăspundețiȘtergere
 8. pentru coclalarii care spuneau : n are bani de motorina,va spun ca acea masina foloseste ca si carburant benzina,sa va dau o parere...e posibil ca omul sa nu fi avut timp sa astepte la o spalatorie,avand in vedere ca cea mai apropiata spalatorie de B dul Unirii e la cel putin 20 min...tinand cont si de trafic,asa ca nu mai judecati...sa nu fiti judecati !

  RăspundețiȘtergere
 9. VA DATI SEAMA CA JIGODIA DOARME IN MASINA SAU IN CAZU BUN INTR-UN CORT!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. Mai, sunteti intr-o foarte grava eroare! Respectivul ierea valetul, si tocmai se ofticase pe boss pentru ca nu i-a marit salariul. Probabil ca era ziua in care trebuia sa ia masina sefului si s-o duca la spalatorie, dar cu metoda asta a facut si el un ban de buzunar...:D

  RăspundețiȘtergere