vineri, 8 mai 2009

Introducere

Bun venit pe site-ul nostru! Pentru inceput, haideti sa vedem ce reprezinta de fapt "Atlasul de mitocanie urbana". Campania a fost initiata de Radio Guerrilla si in videoclipurile urmatoare puteti urmari specimenele in discutie.
Un comentariu:

  1. In primul rind doresc sa va elogiez ;FELICITARI pentru sit-ul dvs. si pentru munca pe care o faceti in a descoperi noi genuri de asa zis "modele".Slava Domnului ca mai sint la noi in tara si oameni care atrag atentia asupra acestui fenomen dureros ,si anume disparitia bunelor maniere si mai ales disparitia aproape cu desavirsire a adevaratelor MODELE din presa si televiziune,inclusiv a unor emisiuni cu adevarat educative ,de care au atita nevoie mai ales tinerii nostrii,si chiar si cei mai in virsta. TREBUIA NEAPARAT sa fie aratati cu degetul si sa li se arate adevarata lor valoar
    e {adica-0}.M-am bucurat nespus de acest demers al dvs.tineti-o tot asa poate isi vor da seama cine sint ei cu adevarat,desi ma tem ca numai solutiile radicale dau rezultat in cazul lor{atentie nu sint rasist,xenofob ,nationalist,monarhist,etc.}ci doar un om dornic sa vada in presa s-au tv.adevarate modele de comportament,profesionalism cu alte cuvinte elita adevarata din aceasta tara care din pacate nu mai are loc de asemanea exemplare din cele pe care le-ati enumerat dvs.VA UREZ SUCCES SI MERGETI INAINTE CU PROIECTELE DVS. VA SALUT CU RESPECT.

    RăspundețiȘtergere